Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ännu ett tecken på att AirTags existerar har dykt upp till ytan

AirTags är prylen som gör att vi aldrig mer behöver springa runt som galningar i hemmet för att leta efter våra prylar.

Att Apple jobbar på en Tile-liknande produkt råder det inga tvivel om men frågan är när AirTags faktiskt kommer att lanseras. Nu har Miguel de lcaza gjort en upptäckt som han har delat med sig av på Twitter. Om vi öppnar Safari på vår telefon och skriver findmy://items i adressfältet så öppnas Hitta-appen och vi ser där tre nya ikoner där vi har en nyckel, en ryggsäck och en cykel.

Samma bild har tidigare setts till i tidigare beta-versioner av iOS och har med största sannolikhet med AirTags att göra. Klickar vi på "Lägg till föremål" i Hitta-appen så kommer en animering upp där det står "Söker efter föremål...följ tillverkarens anvisningar så att det går att hitta föremålet". Vad exakt detta betyder är svårt att säga men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan Apple presenterar och börjar sälja AirTags.

Källa: Twitter, via bubblan.teknikveckan (tack till Thomas)

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.