Ännu ett tecken på att AirTags existerar har dykt upp till ytan

AirTags är prylen som gör att vi aldrig mer behöver springa runt som galningar i hemmet för att leta efter våra prylar.

Att Apple jobbar på en Tile-liknande produkt råder det inga tvivel om men frågan är när AirTags faktiskt kommer att lanseras. Nu har Miguel de lcaza gjort en upptäckt som han har delat med sig av på Twitter. Om vi öppnar Safari på vår telefon och skriver findmy://items i adressfältet så öppnas Hitta-appen och vi ser där tre nya ikoner där vi har en nyckel, en ryggsäck och en cykel.

Samma bild har tidigare setts till i tidigare beta-versioner av iOS och har med största sannolikhet med AirTags att göra. Klickar vi på "Lägg till föremål" i Hitta-appen så kommer en animering upp där det står "Söker efter föremål...följ tillverkarens anvisningar så att det går att hitta föremålet". Vad exakt detta betyder är svårt att säga men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan Apple presenterar och börjar sälja AirTags.

Källa: Twitter, via bubblan.teknikveckan (tack till Thomas)

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.