Apple bjuder på en trailer för den kommande filmen Cherry

Apple TV får snart tillökning i katalogen av ännu en film som Apple fick pröjsa en slant för att få rättigheterna till.

Apple köpte rättigheterna till Cherry för över 40 miljoner dollar och i filmen står Tom Holland för huvudrollen. Tom spelar Walker som efter strul med sin flickvän går med i militären och blir militärläkare. Han skeppas till kriget i Iran och utvecklar där PTSD (Posttraumatiskt stressyndrom). Väl hemma får han OxyContin utskrivet och blir snabbt beroende och går över till heroin. För att kunna betala för sin nya last så börjar han råna banker.

Cherry har premiär på bio den 26 februari och den 12 mars kommer vi kunna avnjuta filmen på Apple TV+.

 Cherry
(2021) on IMDb
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.