Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CES 2021

Scosche visar upp ny MagSafe-laddare till bilen

Scosche som gör tillbehör till bland annat Apple-produkter har idag visat upp deras MagSafe-laddare till bilen.

MagicMount MagSafe wireless charger heter serien där du kan välja på en rad olika fästen för att ladda din iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max med MagSafe. Det finns en rad olika hållare att välja på där vi bland annat hittar klassisk sugpropp på rutan, ett fäste för mugghållaren eller om du vill montera den i fläktgallret. Det följer inte med någon MagSafe-laddare i kartongen men däremot deras egna Scosche PowerVolt 20W USB-C PD-car adapter. Med den får vi ut 15W-laddning för iPhone 12-serien (12W för iPhone 12 Mini).

Hållarna kommer att lanseras under våren och om de kommer dyka upp på Apples hemsida som deras andra modulära laddningsstationer vet vi ännu inte. Priserna ligger mellan 29,99 - 39,99 dollar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.