Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman: Apple testar vikbar iPhone samt Touch ID under skärmen

Mark Gurman har släppt många nyheter idag men lite godis hade han kvar att förtälja om kommande iPhone-modeller.

Gurman säger att Apple är i startgroparna och håller på att titta på en vikbar iPhone. Han fortsätter med att de ännu inte har bestämt sig för om det är en bra idé med en vikbar iPhone och de har ännu inte en ordentlig fungerande prototyp i sitt testlabb. Telefonen är enligt Gurman ett par år bort i tiden så den som är sugen nu får sitta still i båten eller byta skepp.

Han berättar även att iPhone 13 kommer att se mer eller mindre indentisk ut med iPhone 12-serien och att årets modeller kan vara en "S"-version. Men en nyhet är att telefonen kan komma med en fingeravtrycksläsare under skärmen och kommer vara ett alternativ till Face ID. Det betyder att användaren kan välja att låsa upp sin telefon med fingret eller ansiktet. Nu när större delen av världen går med ansiktsmasker ute så kanske det inte är en dum idé.

Han avslutar det hela med att AirTags kommer att komma under 2021 samt att iPad Pro kommer få snabbare processor och en mini-LED-skärm.

Källa: Bloomberg, bild Techilife

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.