Rykte:

Apple ryktas arbeta på en mindre modell Mac Pro

En mindre variant av Mac Pro med troligtvis Apples mest högpresterande chip kan lanseras i samband med en uppdatering av dess storebror.

Bloomberg fortsätter släppa sensationella rykten och ett av de senaste handlar om Apples värstingdator Mac Pro. Enligt dem så jobbar Apple på två versioner, en uppföljare till den som släpptes i slutet av 2019 som ska vara en av de sista Mac-datorerna att innehålla Intels processorer.

Utöver den ska en mindre variant komma som är mindre än hälften så stor. Denna ska drivas med Apple Silicon och kommer att ge nostalgiker en påminnelse om Apples Power Mac G4 Cube. Bloomberg skriver även att Apple arbetar på Apple Silicon chip med upp till 32 högpresterande kärnor och 16 till 32 kärnors grafikkort till sina stationära datorer. Det nämns inget om när dessa kan tänkas släppas men att Mac Pro helt går över till Apple Silicon år 2022.

Via: MacRumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
6 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.