HomeWidget - En mysig widget för dina scener

Med iOS 14 kom äntligen widgets och det finns många kreativa lösningar där ute och idag tipsar vi om HomeWidget.

Vi satt en dag och slösurfade på Reddit och ramlade över en utvecklares app som heter HomeWidget. Appen gör våra scener i Hem-appen till widgets på hemskärmen så vi snabbt kan ändra ljus och mycket annat i hemmet. Appen är supersimpel att använda och i appen importerar vi våra scener som vi skapat i Hem-appen och sedan kan vi skapa en widget av dem och välja utseende på dem.

När du är nöjd med din nya widget så är det bara att hålla fingret på en tom yta på hemskärmen, trycka på plus-tecknet längst upp till vänster och scrolla ned till HomeWidget. Vill du ladda ned appen som kostar 12 kronor så kan du göra det i App Store.

Källa Reddit

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.