Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPad Mini får designen vi länge väntat på

Det svänger fort i ryktesverkstaden och det senaste budet är att iPad Mini kommer få sig en välbehövd uppgradering.

Det är den italienska sidan Pigtou som påstår sig sitta på information att iPad Mini kommer få en liknande design som iPad Air och iPad Pro. För knappt två veckor sedan skrev vi om att iPad Mini kommer få en lite större skärm men med hemknapp och samma utseende som innan. Men gänget på Pigtou säger att iPad Mini kommer behålla samma fysiska storlek som idag men ramarna runt kommer tas bort och istället hittar vi Touch ID under skärmen och ett litet hål för kameran i toppen.

Tack vare att ramarna är borta så kommer skärmen gå från 7,9 tum till 9,15 tum vilket är en ordentlig ökning. Men designen skall inte bli exakt som iPad Air och iPad Pro utan den kommer behålla de rundande hörnen och inte få den mer kantiga designen. Mycket av det ovan känns osannolikt och ryktet skall tas med en ordentlig skopa salt, men vi hade nog inte tackat nej till designen vi kan se på bilderna.

Källa och bilder: Pigtue, via CultOfMac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.