Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft retas med Apple's Touch Bar i sin senaste reklam

Apple Silicon är på mångas läppar just nu och många är imponerade över dess prestanda och vissa bolag kanske till och med känner sig lite hotade?

Microsoft har släppt en ny reklamfilm där en tonåring pratar om Microsoft Surface Pro 7 och jämför den med en MacBook Pro. Fördelarna är då att Pro 7 har pekskärm och man får även en penna med i kartongen. Det får man inte till MacBook Pro och anledningen till det är ju just på grund av avsaknaden av pekskärm. I videon ställer sig tonåringen även frågan varför bara en liten remsa på datorn är i touch (Touch Bar) och inte hela skärmen.

Hela videons existens baseras nog på att Microsoft vill få ut sitt namn lite i dessa tider med tanke på hur mycket snack det är kring M1-maskinerna som presterar oerhört bra jämfört med både Intel- och ARM-baserade datorer.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Feber

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.