Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Satechi visar upp en rad nya tillbehör

Tillbehörstillverkaren Satechi ligger inte på latsidan och visar nu upp en rad nya smarta tillbehör.

Familjens egna laddstation

Först ut har vi Satechi Dock5 USB-laddningsstation som blir familjehubben i hemmet där vi kan ladda alla våra enheter. Dock5 kommer utrustad med två USB-C 20W PD-laddningsportar, två USB-A på 12W och en Qi-laddare där vi kan placera våra AirPods. Så totalt kan vi ladda två iPads, två iPhones och AirPods samtidigt vilket kan vara tacksamt för att slippa sladdkaoset hemma. Prislappen ligger från 699 kronor och den kommer att lanseras i slutet av månaden.

MagSafe-laddaren till vår iPhone

Satechi Magnetic 2-in-1 är en MagSafe-laddare som ser ut att passa utmärkt på skrivbordet. Det går att ladda telefonen i stående läge eller landskapsläge och vi hittar även Qi-laddare i botten av laddaren där vi kan ladda våra AirPods. iPhone 12 laddas med 7,5W och priset för laddaren ligger på 649 kronor och lansering sker i mitten av februari.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.