Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iCloud Passwords kommer som tillägg till Chrome

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.

Igår lanserade Apple en ny version av iCloud till Windows och i uppdateringen framgår det att Apple kommer släppa ett tillägg så Chrome-användare på Windows-maskiner kommer kunna komma åt sina lösenord i nyckelringen. Det går dock ännu inte att ladda ned tillägget ännu utan man kommer till en 404-sida men detta lär rättas till inom kort.

Om detta betyder att vi Mac-användare även i framtiden kan ha iCloud Passwords som tillägg i Chrome framgår inte men det hade varit ett trevligt tillskott för dem som använder den webbläsaren.

Bilder och källa: The 8-bit

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.