Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gear4 hoppar på MagSafe-tåget och visar upp nya skal

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Gear 4 lanserar nu två nya MagSafe-skal till iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Gear4 Crystal Palace Snap är ett transparent skal med ett fallskydd på 4 meter. I skalet har de även materialet D3O som används av bland annat militären för deras skyddsutrustning. Det andra skalet heter Gear4 Rio Snap och även det har materialet D3O och anitibakteriella egenskaper för att hålla bakterierna borta.

Vill du läsa mer om skalen kan du göra det här och här. Båda skalen kostar 449 kronor och de lanseras i detta nu.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.