Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recension:

Vi testar det smidiga MacBook- och iPad-stället ParcSlope

TwelveSouth är i farten igen med en ny produkt och denna gång är det ett lågprofil-ställ till vår iPad och MacBook.

Vi är nog många i dessa tider som sitter med vår dator och jobbar vid köksbordet, vid TV-bordet eller kanske till och med strykbrädan. Idag skall vi titta närmare på ParcSlope som gör hemmarbetet lite mera ergonomiskt.

Precis som TwelveSouths andra bordsställ så är ParcSlope tillverkad i en bit metall utan några lösa delar. På ovansidan har de valt vad vi gissar är silikon för att hålla vår iPad eller MacBook på plats när den är placerad i stället. På baksidan av stället har vi även ett hål som vi kan dra strömsladd och annat igenom så vi får rent och fint på skrivbordet. ParcSlope är vinklat 18 grader så vi dels slipper belasta handlederna när vi skriver på vår dator samt att vinkeln är så pass låg så vi kan använda Apple Pencil på vår iPad med stället.

Att arbeta på ParcSlope var till en början en liten omställning men nu en vecka senare så känns det nästan konstigt att skriva på vår dator när den ligger platt på bordet. Det blir verkligen en avlastning för handlederna och att skärmen kommer upp lite är också väldigt trevligt. ParcSlope har en design som gör att det passar utmärkt i vår Apple-miljö på skrivbordet.

Sammanfattning

ParcSlope är ett utmärkt ställ för alla som arbetar hemma nu på sina provisoriska eller fasta kontor. Vinkeln på 18 grader gör arbetsdagen lite trevligare och att skärmen kommer upp en bit är tacksamt för alla Teams-möten som görs. Att det även kommer med en design som matchar in i vår Apple-värld gör inte saken sämre. Prislappen ligger i skrivande stund på 649 kronor.

➕ Fördelar

  • Snygg och stilren design

  • Går att använda med både MacBook och iPad

➖ Nackdelar

  • Priset kunde varit en hundring lägre

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.