Spotify höjer priserna för sina abonnemang

Spotify som satte musikstreaming på kartan ordentligt världen över meddelade igår att deras abonnemang blir lite dyrare.

För dig som har ett vanligt Premium-konto kommer priset höjas till 109 kronor istället för det tidigare 99 kronor. Har du ett familjeabonnemang så betalar du idag 169 kronor och efter höjningen höjs detta till 189 kronor. Höjningen på premium-kontot kommer ske på mars faktura och direkt för nya kunder och höjning på familjekontot gäller från april.

Tittar vi på Apple Music så kostar ett vanligt abonnemang 99 kronor och ett familjeabonnemang kostar 149 kronor.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.