Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple kanske kommer släppa hälsoprylar i framtiden

Blodtrycksmätare eller kanske en smart våg kan vara framtida hälsoprylar från Apple om vi får spekulera kring deras senaste jobbansökan.

Enligt en jobbansökan hos Apple verkar de söka en ny projektledande konstruktör för ny hårdvara med inriktning på hälsa. Detta verkar inte vara en del av Apple Watch eller iPhone utan helt ny hårdvara som kommer att lanseras under Apples märke. Om Apple går vidare med detta kan man gissa att hårdvaran kommer att integreras med Apples app Hälsa och Healthkit.

Apple säljer en del hälso- och träningsprylar från tredjepartstillverkare redan nu på deras hemsida vilket kanske kan ge en fingervisning i vilka sorters produkter de kommer att satsa på.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.