Apple Arcade släpper pusselspelet Lumen

För dem som är sugen på att börja helgen med ett pussel med story så finns spelet Lumen. nu tillgängligt i Apple Arcade.

I det kluriga spelet Lumen. skall man styra ljus med hjälp av speglar och ljuskällor i en mystisk box som lämnats efter uppfinnaren Mrs. Olivia Maclumen som levde där för hundra år sedan. För varje pussel som klaras av får man en kort inblick i Olivias liv på en mindre bioduk i boxen. Spelet kommer endast till Apple Arcade för enheter med minst iOS 13, tvOS 13, iPadOS 13 och MacOS 11. Mer information och video finns i App Store.

Utöver Lumen. så släpps uppdateringar till multiplayer-spelet Butter Royale med bland annat fyra nya karaktärer och ett nytt spelläge. Även plattformsspelet Rayman Mini får sig en uppdatering med nya dagliga utmaningar från bland annat superskurken Mr. Dark.

Skriven av Marcus Larsson

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.