Rykte: Nya MacBook Pro får liknande design som iPhone 12-serien

Ryktena om en ny MacBook Pro fortsätter och det senaste är nu att designen kommer likna den vi har på de senaste iPhone-modellerna.

Det är Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som berättar att de kommande MacBook Pro-modellerna kommer att få en kantigare design som vi redan har på iPad Air, iPad Pro och iPhone 12-serien. Utöver detta har tidigare rykten sagt att Touch Bar skall försvinna och ersättas av fysiska tangenter. Vi kommer även få se tunnare ramar, få SD-kortsläsare och MagSafe-laddning.

Kuo tror att de nya modellerna kommer lanseras någon gång under juni och det skall bli spännande att se vilka förbättringar som kommer ha gjorts med Apple Silicon till de nya modellerna.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Bild och källa: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.