Rykte: Nya MacBook Pro får liknande design som iPhone 12-serien

Ryktena om en ny MacBook Pro fortsätter och det senaste är nu att designen kommer likna den vi har på de senaste iPhone-modellerna.

Det är Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som berättar att de kommande MacBook Pro-modellerna kommer att få en kantigare design som vi redan har på iPad Air, iPad Pro och iPhone 12-serien. Utöver detta har tidigare rykten sagt att Touch Bar skall försvinna och ersättas av fysiska tangenter. Vi kommer även få se tunnare ramar, få SD-kortsläsare och MagSafe-laddning.

Kuo tror att de nya modellerna kommer lanseras någon gång under juni och det skall bli spännande att se vilka förbättringar som kommer ha gjorts med Apple Silicon till de nya modellerna.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Bild och källa: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.