Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple och Burton skapar kläder

Apple samarbetar med snowboard-tillverkaren Burton för att ta fram en ny jacka anpassad för iPod. Är detta början på en serie funktionella kläder ifrån Apple?

Det unika med den nya jackan är att det finns en speciell ficka formad för en iPod som är skyddad för att man inte ska slå sönder sin dyrbara leksak när man leker i skidbacken. Dessutom finns en inbyggd fjärrkontroll i jackan så att man kan styra sin iPod med tunna knappar på vänsterärmen.

Tanken är att man ska kunna byta låt osv med handskarna på i backen.

Priset är $499 i USA vilket troligen innebär runt 6.000,- i Sverige om vi gissar rätt.

Jackan går att prova i alla Applebutiker i USA samt hos utvalda Burtonhandlare från och med slutet på Januari. Vi får se om några exemplar hittar till Sverige också.

Läs mer på Apples hemsida:
http://www.apple.com/ipod/burton/

Läs mer på Burtons hemsida:
http://www.burton.com/gear/pr_amp_jacket.asp

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.