Stöd oss och shoppa något i vår webbutik!

Visste ni att 99mac/Macradion har en webbutik? I shoppen kan nu just nu fynda saker lite billigare.

Vi kör för tillfället 15% på allt i vår webbutik och erbjudandet gäller i fem dagar till. I shoppen kan du hitta allt från mysiga tjocktröjor till kaffekoppar och varje köp du gör bidrar till att vi kan fortsätta göra det vi gör varje dag. Så är du sugen på merch från oss eller helt enkelt bara vill hjälpa oss så kan du göra det till ett lägre pris fram till den 17 februari.

Butiken hittar du här.

Skriven av Marcus Attefors

Hösten är på intåg och alldeles lagom till det så lanserade Philips Hue en rad nya produkter som vi har tittat närmare på.

Med iOS 15 fick vi funktionen att kunna kopiera text från bilder och här är en liten guide till hur man aktiverar det.

Prisa gudarna iPhone 13 är äntligen här och i denna veckas avsnitt kommer vi lägga allt tid på att prata om de nya telefonerna.

Bevisligen tror inte Apple på otursnummer för nu är iPhone 13-serien äntligen här och nu skall vi ta en närmare titt på de två telefonerna i Pro-serien.

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.