Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

ZAGG fortsätter satsa på iPad - lanserar två nya tangentbordsfodral

ZAGG fortsätter släppa tillbehör för både nya och äldre iPad-modeller. Senast ut är två nya tangentbordsfodral.

ZAGG Messenger Folio 2

Först ut har vi ett väldigt prisvänligt tangentbordsfodral för iPad 10,2 tum (7/8:e generation) och iPad Air 10,5 tum (3:e generation). För endast 599 kronor kommer det tunna tangentbordsfodralet med funktionstangenter, plats för Apple Pencil eller ZAGG Pro Stylus. Det ansluts via Bluetooth, laddas med USB-C och en laddning varar upp till ett år.

ZAGG Pro Keys

Pro Keys kommer med ett fodral som magnetiskt fäster vid tangentbordet som även ska ge fallskydd upp till två meter. Tangentbordet har bakgrundsbelysning med sju olika färger, funktionstangenter och ansluts via Bluetooth upp till två enheter för snabbt skifte mellan exempelvis iPad och iPhone. Tangentbordet har sju olika färger för bakgrundsbelysning och ett justerbart stativ för två vinklar. En laddning varar upp till ett år och släpps för iPad 10,2 tum (7/8:e gen) för 995 kronor och iPad Air 10,9 tum (4:e generation) för 1090 kronor.

Pro Keys finns redan nu hos utvalda svenska återförsäljare medans Messenger Folio 2 släpps senare under denna månad.

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.