Apple släpper interaktiv AR inför säsong två av For All Mankind

Apple har tidigare ryktats introducera AR som en del av underhållningen i Apple TV+ och nu har en app med just detta släppts som del av kommande säsong av For All Mankind.

Mark Gurman skrev för ett halvår sedan att Apple planerar att kombinera AR som en del av underhållningen i sin streamingtjänst Apple TV+. Med bara en vecka kvar tills premiären av For All Mankind släpper Apple den interaktiva AR-appen For All Mankind: Time Capsule. Men än så länge finns den bara tillgänglig i USA men är planerad att släppas i fler regioner med tiden.

I den interaktiva berättelsen får man följa Danny Stevens som är son till Tracy och Gordo från serien under årtiondet som gått mellan säsong ett och två där man får interagera med flera objekt ur kameran på ens iPhone eller iPad tillsammans med stämningsfull musik. Dessutom utlovas mer material för de som har en enhet med LiDAR-sensor vilket än så länge endast är iPhone 12 Pro, 12 Pro Max och senaste iPad Pro.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Efter ett kort uppehåll så är Macradion tillbaka med full kraft och idag pratar vi om allt vi hoppas se på eventet som ikväll går av stapeln.

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.