Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Analytiker:

Över hundra miljoner Apple Watch-användare

Sedan Apple Watch släpptes april 2015 har den stadigt ökat i popularitet varje år och nu sex år senare verkar det som den nått en riktig milstolpe - nämligen över 100 miljoner handleder.

En pålitlig analytiker vid namn Neil Cybart från Above Avalon har släppt sin analys som säger att Apple Watch har sålts till över 100 miljoner människor strax innan årsskiftet. Vilket inte låter helt orimligt då Apple lyckades sälja 30 miljoner exemplar av sina smartklockor förra året. Dessutom släpptes Apple Watch Series 6, Apple Watch SE och träningsprogrammet Fitness+ som kombinerar träning med smartklockorna samma år vilket troligtvis har hjälpt till att få upp försäljningssiffrorna.

Analysen tar upp att tio procent av alla iPhone-ägare har en Apple Watch vilket är en starkare siffra än det låter när man räknar in att det finns över en miljard iPhones därute. I analysen spås det även att Apple Watch kommer att fortsätta växa i takt med att Apple introducerar fler funktioner och att fler människor intresseras av Wearables än tidigare.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.