Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon hintar att Prime kan lanseras till Sverige inom kort

Amazon lanserades tillslut i Sverige men något som inte lanserades var deras populära prenumerationstjänst Amazon Prime.

För ett par timmar sedan lade Amazon upp en bild på sin svenska Facebook-sida där de skriver "Kommer snart" och med svenska flaggans färger i bakgrunden. Mycket tyder på att detta är deras prenumerationstjänst Amazon Prime där man för en summa varje månad får tillgång till en hel del trevliga saker.

Som Prime-medlem i USA så får man bland annat gratis frakt och på vissa produkter även leverans samma dag. Man får även tillgång till deras streamingtjänst Amazon Prime Video, deras musikstreamingtjänst Amazon Music, deras ljudböcker, e-böcker och molnlagring av bilder. Vad kalaset kommer landa på här i Sverige återstår att se och även hur de skall kunna klara att leverera lika snabbt som i USA.

Vill du läsa mer om Amazon Prime går det att göra här.

Källa: Amazon's Facebook-sida

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.