Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

iPhone 13 får 120Hz och Always-On

Det är februari och jakten på senaste rykten kring nästa iPhone börjar dra igång på riktigt. Det verkar som att allt som inte kom med iPhone 12 spikas till årets modeller.

Youtubern EverythingApplePro avslöjar vilka rykten han har hört från sina källor kring nästa iPhone och det mesta har vi hört tidigare. Enligt honom kommer äntligen 120Hz till Apples telefon och gör den lika snabb som iPad Pro. Utöver det kommer LTPO-tekniken till iPhone-skärmen som möjliggör Always-On precis som med Apple Watch som uppdateras med en bildruta i sekunden för minimal energiförbrukning.

Dock så hävdas det att det finns minimal justering av vad som visas under Always-On med klocka och batteri som central användning tillsammans med notiser. Andra detaljer som nämns är att den svarta färgen förbättras och blir mer greppvänlig på Pro-modellerna.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.