Microsoft har lanserat sin nya Office-app på iPad

Microsoft lanserade igår sin nya Office-app till iPad och den ser ut att vara ett trevligt lyft för alla som använder Office-programmen.

Den nya appen kombinerar Word, Excel och PowerPoint i en och samma app och är nu helt optimerad för iPad. Vi har testat appen sedan den lanserades igår och det är helt klart skönt att ha alla program samlade under ett tak. I appen kan vi nu skapa PDF-dokument, signera PDF-dokument, konvertera PDF till Word, extrahera text från bilder och mycket mer.

I appen finns även fullt stöd för mus och trackpad, antingen via Apples egna tangentbord eller om du kopplar in något externt. Är du sugen på att ladda ned appen och testa går det att göra på App Store.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.