Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Brydge senaste tangentbord får inom kort stöd för gesterna i iPadOS

Den populära tangentbordstillverkaren Brydge kommer inom kort göra deras Brydge Pro+ lite bättre.

I november förra året recenserade vi nya Brydge Pro+ till iPad Pro och på det stora hela gillade vi tangentbordet. Men det var en sak som vi var besvikna över och det var att tangentbordets trackpad inte hade stöd för iPadOS nya gester. Detta kommer inom kort lösas i form av en firmware-uppdatering.

På Brydge hemsida framgår det även att iOS 14.5 är ett krav för den nya uppdateringen och att den kommer komma i april. Är du sugen på att läsa vår recension av Brydge Pro+ kan du göra det här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.