Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MWSF03: iLife - nya versioner av i-programmen

Apple program för digitala bilder, digital musik och digital video har ny integrerats och fått ett samlingsnamn - iLife.

Programmen iTunes 3, iPhoto 2, IMovie 3 och iDVD 3 har integrerats med varandra för att samverka och säljs numera tillsammans men finns fortfarande för fri nerladdning (ej iDVD).

Programmen är nu integrerade så du kan från t ex från iMovie hämta bilder direkt från dina iPhoto-album och lägga in musik från ditt iMovie-bibliotek och spellistor. Du kan sedan skapa kapitel i iMovie som iDVD känner igen och automatiskt impoterar.

Pris: 595,00 kr inkl moms. eller gratis nerladdning (ej iDVD) eller med nya Mac-datorer. Tillgänliga för nerladdning i slutet av januari.

Läs mer på Apple.se

[ 08 Januari 2003, 09:54: Meddelandet ändrat av: Martin Björnström ]

Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.