Säsong två av "For All Mankind" har premiär idag

Har du som undertecknad gått och längtat efter säsong två av den härliga rymdserien For All Mankind så kan du idag avnjuta första avsnittet av säsong två.

Månracet fortsätter i den fiktiva serien For All Mankind där vi bland ser den svenska skådespelaren Joel Kinnaman. Serien var en av de första att lanseras på Apples egna streamingtjänst Apple TV+ och i säsong två ser det ut som vi kommer få kalla kriget i rymden. Första avsnittet kommer dyka upp på Apple TV+ idag och ett nytt avsnitt släpps varje fredag.

Skriven av Marcus Attefors

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.