IKEA kommer skicka ut HomeKit-stöd till deras genvägsknapp och rörelsesensor

Har du köpt på dig IKEAs rörelsesensorer och genvägsknappar så kommer du inom kort få stöd för HomeKit på dessa.

IKEA kommer inom kort börja rulla ut HomeKit-stöd til sina rörelsesensorer och genvägsknappar. Uppdateringen till IKEAs gateway kommer att heta 1.13.21 och är daterad 18 februari så den borde skickas ut närsomhelst. När HomeKit-stödet är lanserat så kommer vi kunna bygga scenarion med våra rörelsesensorer och övriga HomeKit-produkter. Gissningsvis så kommer vi kunna använda genvägsknappen till att styra annat än TRÅDFRI-serien när HomeKit-stödet lanseras.

Källa: iCulture

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.