Gurman: Inget event eller AirTags den 16:e mars

Mark Gurman är en av de mest pålitliga källorna när det kommer till rykten kring Apple och nu har han sagt sitt om senaste ryktena för ett event den 16:e mars.

Rykten om att Apple planerar ett event den 16:e mars dök upp för bara ett par dagar sedan och nu går pålitlige Mark Gurman ut och säger att detta inte stämmer. Enligt Gurman finns det inget planerat event och han skriver även att inga AirTags är planerat att släppa just detta datum. Men även om det inte är just den 16:e mars så finns det fortfarande chans att ett event blir av någon gång under den månaden eller åtminstone att nya produkter rullas ut på Apples hemsida.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.