Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Läckta bilder påstås vara AirPods 3

För alla som väntar in nästa version av AirPods så har nu bilder dykt upp som påstås vara de kommande hörlurarna.

Den tredje och kommande generationen av AirPods har länge påståtts kopiera designen från nuvarande AirPods Pro. Nu har 52audio läckt vad dom påstår är bilder på just dessa hörlurar. Enligt ryktena ska laddningsfodralet bli nån millimeter mindre och till skillnad från AirPods Pro kommer dessa sakna brusreducering.

De sägs fortsätta ha fem timmars speltid, behålla prislappen och den enda nya funktionen förutom designen ska vara Spatial Audio eller rumsligt ljud som endast funnits till AirPods Pro och AirPods Max. Många rykten säger att dessa kan släppas i mars tillsammans med AirTags och en uppdatering av iPad Pro.

Uppdatering: Översta konceptbilden är baserad på rykten och den andra är den bilden som sägs vara kommande AirPods 3. På bilden saknas öronkuddar vilket förvirrar om de faktiskt blir så eller inte.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.