Apple TV+ släpper video på vad vi kan se fram emot

Apple TV+ känns än så länge som den streamingtjänst med minst material men senaste videon visar ändå att det finns en hel del att titta på de närmsta månaderna.

Apple TV+ slår på stora trumman när de visar upp klipp från streamingtjänstens serier och filmer. Dessutom visar de upp lite från kommande och det ser ut som att nästan alla serier förnyats för en andra säsong däribland Mythic Quest som drar igång i maj och nyligen har det avslöjats att säsong två av uppskattade Ted Lasso släpps till sommaren. Det verkar även bli en hel del film och först ut blir filmen Cherry som släpps 12 mars.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.