Spotify lanserar HiFi-abonnemang senare i år

Spotify höll låda idag och en av nyheterna är att de som inte vill tumma med ljudkvalitén snart slipper det.

På sitt event idag meddelade Spotify att de senare i år kommer att lansera ett abonnemang för dem som kräver lite mer av ljudet - Spotify HiFi. Ljudet kommer att vara i CD-kvalité och kommer även gå att skicka ut till Spotify Connect-kompatibla högtalare. De berättade inte vad priset kommer att landa på men mer information lär komma snart.

Nu är det snart bara Apple som är kvar som inte erbjuder lossless så det skall bli intressant att se om de kommer gå över till högre kvalité på Apple Music under året.

Källa: Spotify

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
4 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.