Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prosser: Nästa iMac kommer i flera färger

Går du också och drömmer om en ny iMac med en ny design och kanske även i lite olika färger?

Jon Prosser lade idag ut ett nytt avsnitt på sin YouTube-kanal där han berättar att Apple kommer att göra iMac mer färggrann precis som 1998 när iMac G3 lanserades. Färgvalen skall vara desamma som vi idag kan välja till iPad Air, det vill säga rymdgrå, silver, roséguld, grön och himmelsblå.

Det kommer även bjudas på tunna ramar och en mer kantig design än den mer rundade formen dagens iMac har. Om dessa rykten stämmer återstår att se då Jon Prossers rykten inte har stämt fullt ut på sista tiden.

Hela videon från Prosser går att se här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.