Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

DarkModeBuddy låter oss automatisera dark mode på vår Mac

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Det är Giu Rambo som har skapat appen och när den är installerad ligger den som en bakgrundsprocess på datorn. Programmet använder sig av datorns inbyggda ljussensor som bland annat redan används om du har automatisk ljusstyrka påslaget. När själva appen är installerad så kan vi välja när mörkt läge skall aktiveras och även hur länge appen skall vänta med att ändra till mörkt läge.

Den sista inställningen är till för att inte skärmen skall hoppa mellan ljust och mörkt läge hela tiden om vi till exempel snabbt tänder en lampa och sedan släcker den igen. Appen är helt kostnadsfri men det går även att välja att betala en slant om man vill stödja utvecklaren. Appen är kompatibel med macOS 10.15 eller nyare.

Är du sugen på att ladda ned appen till din Mac så går det att göra här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.