Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Belkin kan släppa en ljudadapter med AirPlay 2

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

AirPort Express var länge uppskattad för att kunna ge våra äldre högtalaranläggningar nytt liv med AirPlay. Den smidiga produkten har sedan länge försvunnit ur Apples sortiment och efter AirPlay 2 släpptes har någon värdig ersättare varit svår att hitta. Nu verkar Belkin se till att täppa till det hålet med en ljudadapter som kan strömma ljudet vidare med både 3.5 millimeters ljudutgång och optisk ljudutgång.

Med AirPlay 2 skulle man då kunna låta en äldre högtalaranläggning vara med när man vill spela samma musik i olika högtalare i hemmet samtidigt. Priset ryktas landa någonstans runt tusenlappen men än så länge vet ingen när den kan släppas.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.