Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Twelve South lanserar HoverBar Duo

I dessa tider med hemmakontor och mycket röstsamtal så är det bra att ha en hållare till sin iPad och Twelve South har idag visat upp en från dem.

Hållaren heter HoverBar Duo och fungerar lika bra till iPhone som till iPad. Hållaren har en fot så den kan stå stadigt på bordet och sen en arm som går att vinkla efter önskemål. Vill man inte ha hållaren på en fot så ingår det även en klämma så den kan fästas fast på bord, tavellister och mycket annat. Eftersom att höjden går att justera så tänker vi att detta kan vara ett riktigt bra ställ att använda om man är flitig med Apples SideCar.

Någon svensk prislapp har vi inte hittat ännu men det amerikanska priset ligger på 79,99 dollar.

Uppdatering:

Lifestylestore säljer nu stället för 899 kronor.

Källa: Twelve South

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.