Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos kommande högtalare läcker ut

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Högtalaren får namnet Sonos Roam och ser ut att bli bolagets minsta högtalare hittills. Precis som Sonos Move är Roam portabel och skall enligt The Verge vara utrustad med både stöd för WiFi och Bluetooth samt en batteritid på cirka 10 timmar. Den kommer fungera på samma sätt som Sonos Move där vi kan skicka musik till den via Bluetooth och när vi kommer hem hoppar den upp på samma nätverk som våra andra Sonos-högtalare. Något som sticker ut med Roam är att den skall vara helt vattentät vilket betyder att detta kan bli vår bästa vän i poolen, duschen eller badkaret.

Prislappen landar på 169 dollar och lansering sker enligt The Verge i april. Det skall bli spännande att se om denna även kan paras som bakre högtalare till Sonos Beam eller Sonos Arc men mer officiell information kommer nog inom kort.

Källa: The Verge

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.