Snart kan vi följa våra hemleveranser från PostNord i realtid

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

Vi har sedan länge kunna följa våra hemleveranser via budfirmor som till exempel Budbee men hos PostNord har funktionen lyst med sin frånvaro. Nu ser det dock ut att bli ändring på det då Feber rapporterar att de har smyglanserat funktionen på vissa orter i vårt avlånga land. Det betyder att vi kommer följa våra hemleveranser i realtid. När paketet är på ingång så får vi ett SMS med en länk där vi kan se vart postbilen befinner sig.

Funktionen kommer till en början bli tillgänglig i 37 städer och vi tar tacksamt emot att de lanserar detta då det otroligt skönt att veta när budet faktiskt kommer.

Via Feber

Skriven av Marcus Attefors

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.