Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tips:

Med Timer kan du somna med hörlurar i öronen utan problem

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att somna med ljud i öronen har varit ett bekvämt sätt att bli påhälsad av John Blund sedan kravet med sömn kom till. Undertecknad har hundratals morgnar då jag fått gräva bland kuddar och täcken efter mina AirPods och om inte min iPhone eller iPad har legat på laddning är batterierna slut i samtliga enheter. Men tydligen finns det en finurlig liten lösning man sällan hör om från Apple.

Det är bara att starta det du vill lyssna på och sedan drar du neråt i övre högra hörnet (underifrån med iPhone 7/8/SE) för att få fram kontrollcenter. Där trycker du på Timer och ställer in tidslängd, sedan trycker du på När tiden går ut. Slutligen scrollar du längst ner och väljer Sluta spela. Vi på Macradion/99Mac önskar dig en god sömn.

Tack till: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.