Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Nya bilder på vad som påstås vara AirPods 3

Det har länge skvallrats om att AirPods ska få sig en uppdatering och meningar har skiljt sig lite om det blir gummiproppar eller inte. Senaste bilderna tyder på att de blir utan.

För bara ett par veckor sedan läckte en bild som påstods vara generation 3 av AirPods. Då beskrevs de som att de skulle ta sig an utseendet från storebror AirPods Pro och spekulationer kring gummiproppar var en del i skvallret.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

En läcka på Twitter visar dock upp en bild på de påstådda hörlurarna som tydligt visar att det inte ser ut som det finns utrymme för gummiproppar i fodralet. Andra rykten som går om hörlurarna är att fodralet ska hushålla mer batteri än tidigare generationer och med lite tur kan dessa lanseras senare i mars.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.