Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ming-Chi Kuo:

AirPods 3 lanseras inte innan tredje kvartalet i år

Den pålitlige analytikern Ming-Chi Kuo sätter käppar i hjulet för alla som hoppats på senaste rykten om att AirPods 3 snart skall släppas.

För knappt en vecka sedan påstods det ha läckt bilder på en kommande generation av AirPods. Nämligen tredje i ordningen och det har ryktats ett tag att denna uppdatering av hörlurarna troligen skulle kunna ske nu i mars. Nu har Apple-analytikern Ming-Chi Kuo uttalat sig om vad han fått för uppgifter om när dessa ska se dagens ljus.

Enligt hans källor kommer hörlurarna inte gå in i massproduktion förens tredje kvartalet i år vilket alltså betyder att de inte verkar släppas tidigare än dess. Rykten om att Apple skall släppa något den 23 mars fortsätter att cirkulera men något event verkar det inte bli då inga inbjudningar har skickats ut i skrivande stund.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.