Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fler spår av ny iMac med Apple Silicon har upptäckts

Undertecknad går och drömmer om en ny iMac med Apple Silicon och nu kanske väntan snart är över.

Det är ingen kioskvältare att Apple kommer att lansera en ny iMac med Apple Silicon och de tidigare ryktena har även pekat på en ny design med tunnare ramar vilket hade varit välkommet. Utvecklaren Dennis Oberhoff har hittat tecken på en ARM-baserad iMac i en Xcode-logg för hans egna Mac-app DaftCloud. Det går att spekulera i att en anställd hos Apple har använt DaftCloud på en iMac-prototyp och i loggen framgår det att enheten hade macOS 11.2.1 installerat och den versionen lanserades i början av februari.

Apple har nyligen även lagt ned iMac Pro så har vi lite tur så kanske vi inom en snar framtid kan se nya iMac-modeller med Apple Silicon. Om det blir ett event redan i mars återstår att se men det känns som en inbjudan borde dyka upp denna vecka i så fall.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.