Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Analys:

Rekordår för Malware i macOS under förra året

Den gamla skrönan att ”Mac aldrig får virus” är snart ett minne blott då nya undersökningar visar att sabotageprogram ökar lavinartat till plattformen.

En undersökning från Atlas VPN visade att nya sabotageprogram eller malwares satte nya rekord för Apples macOS. Även om det låter skrämmande att det ökade med 1100 procent från året innan är det endast en procent av Windows siffror under samma år.

Enligt undersökningen var det totalt 674,273 nya sabotageprogram som släpptes lös till macOS förra året och är en tråkig men oundviklig utveckling.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.