Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple fortsätter städa upp bland iMac inför uppdatering

Apple fortsätter att avsluta kapitel i sitt sortiment när både HomePod och iMac Pro försvunnit och nu börjar konfigurationsmöjligheter minska också.

Under veckan som gått har Apple hunnit med att båda ta bort iMac Pro ur sortimentet och minskat på lagringsmöjligheter för den minsta modellen av iMac. Endast 256GB SSD och 1TB Fusion Drive finns tillgängligt att beställa till den som tidigare erbjöd även 512GB SSD och 1TB SSD. Rykten om att iMac kommer få sig ett ordentligt ansiktslyft har duggat allt tätare och troligtvis kommer Apple att lansera en ny modell med Apple Silicon inom det närmsta halvåret.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.