Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Analys:

iPhone 12 kan slå försäljningsrekord

Enda sedan iPhone 6 dominerade marknaden med sina försäljningssiffror under 2014-2015 så har ingen iPhone lyckats ta rekordet från den modellen. Enligt denna analysen kan det hända under detta året.

iPhone 6 lanserades under hösten 2014 och släpptes för första gången i två storlekar som dessutom var ett rejält lyft från både originalets 3.5 tum och senare 4 tum med iPhone 5. Detta tillsammans med rundade kanter blev den världens snackis och försäljningssiffrorna nådde 231 miljoner exemplar under året 2015.

Det är just det här rekordet som nu Wedbush menar kan bli slaget under detta året då det pekas på både efterfrågan och produktionsordrar från Apple. Wedbush tror att iPhone 12 kan sälja närmare 250 miljoner exemplar vilket verkligen kan kallas en supercykel för iPhones om den nu skulle nå de siffrorna.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.