Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fler tecken på en HomePod med skärm dyker upp till ytan

Det var igår som vi skrev om att Apple kan planera en HomePod med skärm och nu har fler tecken på att detta är på väg dykt upp.

Det är utvecklaren Steve Moser som har tagit sig en ordentlig titt på koden till senaste tvOS 14.5-betan. I den hittade Moser spår av ramverk för iMessage och FaceTime. Vad Apple har i görningen är ännu oklart men mycket tyder nu på att Apple faktiskt arbetar på att ta fram en HomePod med inbyggd skärm och kamera. Detta då HomePod bygger på samma grund som operativsystemet i Apple TV, det vill säga tvOS.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

HomePod och HomePod Mini kan redan idag använda sig av FaceTime Audio men ramverket som hittades nu urskiljer från det så det skall bli spännande att se vad de har i görningen. Vill ni läsa om de andra ryktena kring en HomePod med skärm så kan ni göra det här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.