Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple hänvisar till webbapplikationer som alternativ till App Store

Apple fortsätter att tvingas skydda App Stores regler i rättsliga prövningar och i en ansökan kan vi läsa hur Apple ska lyckas behålla status quo.

I ett väntande antitrust klagomål i Australien har Apple ansökt om att stoppa rättslig prövning. I ansökan har Apple lagt fram diverse anledningar varför de själva inte anser att beskrivningen ”App Store är den mest dominanta plattformen för appar” är korrekt. I ansökan tar de bland annat upp det väntande prövningen med Epic Games där de trycker på hur Epic Games gått med på avtalet för App Store för att sedan bryta det.

Apple pekar även på att de inte är den mest sålda smartphone i de flesta länder de säljer och kan därför inte anses vara den dominanta plattformen eller smartphone. Dessutom tar de upp att med webbapplikationer kan utvecklare erbjuda appar till iOS helt utan App Store och dess regler. Apple har flera rättsliga prövningar väntandes runt om i världen gällande antitrust och App Store, däribland Epic Games som är planerad i maj.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.