Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

En sportmodell av Apple Watch för tuffare miljöer kan vara på gång

Mark Gurmans källor avslöjar att Apple jobbar på en sportmodell av Apple Watch som är mer inriktad för extremsporter och tuffa miljöer.

Apple Watch Series 6 är vattentålig ned till 50 meters djup men modellen med aluminiumhölje är väldigt känslig för yttre skador och därför inte riktigt gjord för dagens extremsporter. I en artikel i Bloomberg avslöjar Mark Gurman att Apple har börjat jobba på en modell med gummerat yttre som skulle göra den mer tålig mot yttre smällar. Denna skulle inrikta sig mer för extremsporter och yrken där en tålig klocka kan behövas. Denna skulle kunna lanseras senare i år eller nästa år om inte Apple skrotar idéen helt skriver Gurman.

Via: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.