Rykte:

Ny Apple TV fjärrkontroll verkar vara på gång

Fler rykten om att en ny Apple TV kan vara på gång börjar dugga allt tätare och senaste tecknet på att det kan vara sant är ett nytt kodnamn.

Förra veckan fick vi reda på att Apple TV fjärrkontrollen fått sig ett nytt namn med senaste uppdateringen och nu verkar källor till 9to5mac ha avslöjat att en ny fjärrkontroll är på gång. Den nuvarande fjärren går under det interna kodnamnet “B439” medans den kommande påstås gå under “B519”. Detta kan vara ännu ett tecken på att Apple äntligen har en ny Apple TV på gång som inte har uppdaterats sedan 2017 när Apple TV 4K släpptes.

Källa: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.