Rykte:

Ny Apple TV fjärrkontroll verkar vara på gång

Fler rykten om att en ny Apple TV kan vara på gång börjar dugga allt tätare och senaste tecknet på att det kan vara sant är ett nytt kodnamn.

Förra veckan fick vi reda på att Apple TV fjärrkontrollen fått sig ett nytt namn med senaste uppdateringen och nu verkar källor till 9to5mac ha avslöjat att en ny fjärrkontroll är på gång. Den nuvarande fjärren går under det interna kodnamnet “B439” medans den kommande påstås gå under “B519”. Detta kan vara ännu ett tecken på att Apple äntligen har en ny Apple TV på gång som inte har uppdaterats sedan 2017 när Apple TV 4K släpptes.

Källa: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.